Sztárok

Depardieu évek óta alkoholista

Nem véletlenül vizelt egy repülőgép folyosójára Gerard Depardieu. A színész ugyanis évek óta súlyos alkoholista, kontrollálatlanul viselkedik.

Depardieu évek óta alkoholistaTöbb mint száz utas megrökönyödésére a repülőgép folyosóján könnyített magán Gérard Depardieu francia színész, aki Párizsból utazott Dublin felé – írták meg a lapok. 

A színész később elnézést kért, és azzal magyarázta az esetet, hogy nagyon rosszul volt, és nem bírta ki, és felreppentek olyan hírek is, hogy egy üvegbe pisilt.

Közeli ismerősei ugyanakkor nagyon aggódnak a sztárért, mondván, az eset csak újabb bizonyítéka annak, hogy nagy gondok vannak a 63 éves francia sztárral.

„Gerard jó ideje súlyos alkoholfüggő, egyetlen nap sem telik el úgy, hogy ne inna. Egyre rosszabb az egészsége, nem tudja, hogy mit csinál, és mindenkit eltaszít maga mellől” – mondta el egy ismerős a Hollywoodragnak.

 

Depardieu évek óta alkoholista

 Nem rúgták ki Fábryt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top