Sztárok

VV Zsófi tovább alázza magát

Kínos videoklip, gagyi dal, perecárulás a Szigeten, mellműtét a kamerák előtt... VV Zsófi igencsak termékeny celeb lett a Való Világ után. Nem is bír magával, most elhatározta, hogy szépségkirálynő lesz. Nahát...
VV Zsófi nem kívánatos személy lett

VV Zsófi tovább alázza magát„A szőke naiva úgy döntött: egy szépségverseny keretein belül külső adottságait is megméretteti” – írta meg a Bors. Zsófikának elmondása szerint azért van szüksége arra, hogy szépségversenyen induljon, mert így a nagyközönségtől is visszaigazolást kaphat, és tovább növekedhet az önbizalma. „Már túl is vagyok egy selejtezőn, amin sikeresen továbbjutottam, a szeptemberben esedékes döntőn pedig kiderül majd, hogy van-e keresnivalóm a modellek között” – magyarázta Zsófi, aki mindenképpen győzni szeretne a végső megmérettetésen.
Nincs azzal semmi gond, hogy valaki megméretteti magát. Csupán abból van elegük az embereknek, hogy valaki azért, mert bemegy a Való Világba, rögtön énekelni kezd – pedig nem tud, modellkedni akar – pedig nem modell …talán a perecárulás az egyetlen Zsófika-projekt, amibe nem tudunk belekötni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top