Sztárok

Nem dolgozhat tovább a Jóban Rosszban sztárja!

Orvosai rászóltak a 19 éves kismamára, Szorcsik H. Vikire, hogy túlzott soványsága miatt veszélyezteti a kisbabát, ha továbbra is dolgozik.

Nem dolgozhat tovább a TV2 sztárja!Mivel Vikit már pszichiátrián is kezelték korábban, és anorexiásnak nyilvánították – akkoriban 170 centis magasságához képest mindössze 41 kilós volt –, nőgyógyásza a baba érdekében veszélyeztetett terhesnek nyilvánította. Mi több, hogy mind a mama, mind pedig a baba egészséges maradjon, a 19 éves lánynak a szülésig nem szabad dolgoznia. A Jóban Rosszban szereplője a Blikknek elmondta: negyvennyolc kiló volt, amikor megtudta, hogy gyermeket vár, most négy hónapos terhesen pedig negyvenkilenc kilót nyom. A fiatal kismama úgy döntött, most csak a babájára és magára koncentrál, megpróbál enni és pihenni, de nem tagadja: nagyon fog neki hiányozni a Jóban Rosszban. A stáb és Viki ugyanis úgy döntött, hogy a színésznő állapotosan nem forgat tovább, szerepét pedig egy új színésznő veszi át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top