Sztárok

Will Smith felesége Jennifer Lopez urával lépett félre

Alig egy napja szivárgott ki a hír, hogy Will Smith és felesége 13 év házasság után külön mennek. A brit Daily Mail már a szakítás okát is tudni véli. A feleség a hírek szerint Jennifer Lopez volt urával, Marc Anthonyval lépett félre.

Ahogy arról kedden a Nők Lapja Café beszámolt: a pletykák szerint tizenhárom év házasság után külön vált a Jada Pinket Smith és Will Smith házaspár. Először a házaspár gyerekei cáfolták a hírt a Twitteren, majd maguk az érintettek nyilatkoztak a People magazinnak. „Még mindig együtt vagyunk, a házasságunk erős” – mondta Will és Jada.
Csakhogy a Daily Mail értesülései szerint Jada megcsalta urát Marc Anthonyval. A két sztár a Trinity Kórház című sorozatban forgatott együtt egy évvel ezelőtt, és úgy hírlik, itt melegedtek össze. „Mint minden nagy sztárról, olykor róluk is előkerülnek alaptalan pletykák. Habár csak nevetnek ezen, nyilvánvalóan lesz mit megbeszélniük” – nyilatkozta Will és Jada egyik ismerőse. Ugyanakkor sokak szerint a hír nagyon is igaz, csakhogy a házaspárnak érdeke, hogy együtt maradjanak, még akkor is, ha szerelem már nem köti őket össze. Ugyanis Smithék épp olyanok, mint Beckhamék. Vagyis együtt tízszer annyit érnek, mint külön-külön. Will Smith mozifilmekben, Jada sorozatokban játszik, fiuk szintén színészkedik, míg lányuk énekesnőként debütált. Ha most kiderülne, hogy az összetartó család már a múlté, akkor fele ennyit sem keresne a Smith família.

 
Jada és Will
Jada és Will
 
Jada és Marc Anthony
Jada és Marc Anthony

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top