Sztárok

Elkapták luxusautójával a magyar popsztárt

Egy rendszám nélküli, legalább tízmilliós autóval furikázik Lányi Lala. A Kozmix együttes frontemberét leállították a rendőrök – írta meg a Blikk.

Elkapták luxusautójával a magyar popsztártLányi Lalát a tihanyi kompátkelőnél fülelték le a rendőrök, amiért luxusautóján nem volt rendszám. Az énekes azt állítja, mindez nem az ő hibája, így amikor a rendőrök emiatt megállították, még a szabálysértés tényét sem ismerte el.

– Egy jó kedélyű és teljesen szabályos ellenőrzés volt az egész. A rendőröknek feltűnt, hogy nincs rendszám az autómon, én pedig elmondtam, hogy mi ennek az oka. Ismerem a szabályokat, ezért tudom, hogy rendszám nélkül nem lehet közlekedni.

A szabálysértést mégsem ismertem el, ahogy a helyszíni bírság lehetőségét is visszautasítottam. Mindenképp a rendőrségen akarom tisztázni az ügyet, mert felháborító ez az egész rendszámmizéria, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Nem az igazoltató rendőrökre haragszom. Miután feljelentettek, még autogramot is kértek, és kaptak is – mondta a Blikknek Lányi Lala.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top