Sztárok

Őrjöngő támadt Hajdú Péterre

Valóságos krimi áldozata lett Hajdú Péter. A TV2 műsorvezetőjének otthonába fényes nappal tört be egy pár, és megpróbálta kirabolni a házaspárt – írta meg a Blikk.

Őrjöngő támadt Hajdú Péterre„Egyelőre fel sem tudom fogni, hogy mi történt, még mindig a történtek hatása alatt vagyok” – mondta Hajdú-Sarka Kata, akinek kisebbik gyermeke, Dávidka végignézte az eseményeket.

 
 

– Éppen Petihez indultam az étterembe, mert a Magellán stábjával volt lebeszélve egy közös interjúnk. Noncsival ültem be a kocsiba, amikor észrevettem két gyanús alakot a házunk előtt, akik nagyon nézelődtek befelé, meg is kérdeztem tőlük, hogy keresnek-e valakit. Majd amikor már odaértem az étteremhez, az egyik szomszédunk rohant utánam, kiabálta, hogy azonnal menjünk haza, mert most látott egy nőt, aki átmászott a kerítésen, és beugrott hozzánk az ablakon – mondta Kata, aki férjével együtt kocsiba ült, és rohant haza a kisfiukhoz, akire éppen a bébiszitter vigyázott.

– Kiderült, hogy a nő őrjöngve üvöltözött a nappalinkban, miközben a bébiszitter – Dávidkával a karjában – megpróbálta kitessékelni. Végül a biztonsági szolgálat egyik emberének sikerült kihajtania, de a nő abban a pillanatban már fel is pattant a robogóra, és a párjával együtt elhajtott – tette hozzá Kata.

Az őrjöngő nőt végül sikerült a rendőröknek lefülelniük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top