Sztárok

Stohl már holnap menne a börtönbe – videó

Jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott Stohl András. A színész legkorábban öt hónap múlva szabadulhat. Stohl interjút adott a tárgyalás végén.

Stohl már holnap menne a börtönbe“Elfogadjuk az ítéletet, arra számítottunk, hogy körülbelül ez lesz az a minősítés és az a büntetés, amely jogos és igazságos, ezért a bűncselekményért”- mondta Ruttner György Stohl Andás ügyvédje. “Természetesen elfogadom a bíróság ítéletét. Köszönöm a bíróságnak, hogy ennyire részletesen indokolt mindent…remélem most már mindenkinek világos mi történt azon a hajnalon. Azt gondolom, hogy ezért a bűncselekményért nekem büntetést kellett kapnom, megkaptam. Meghallgattam a bírónő fontos indoklását, lesz min elgondolkodnom…Ha valaki valamit tesz azért vállalja a felelősséget”- mondta Stohl András, aki ügyvédjével együtt kijelentette, hogy a lehető leghamarabb szeretné elkezdeni tíz hónapos büntetését. “Ebből a bevonulásból nem lesz valóság show. A nyilvánosság bevonása nélkül teljesíti András azt, ami rá vár” – mondta Ruttner.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top