Sztárok

Kettős életet élt a magyar énekesnő férje

A Blikk információi szerint a magyar énekesnő, Fehér Adrienn férjének Bulgáriában is van egy családja. Adrienn azonnal beadta a válópert.

Kettős életet élt a magyar énekesnő férjeSokáig úgy tűnt, Fehér Adrienn élete igazán irigylésre méltó. Sikeres színésznő, énekesnő: a Cotton Club Singersszel és Charlie-val is koncertezett, nagy színházi szerepeket tudhat maga mögött…Emellett két csodálatos kisgyermek édesanyja, és boldog feleség. De mint nemrég kiderült: a férfit Bulgáriában is várta egy gyermek és egy asszony – írta meg a Blikk  Az énekesnő állítólag beadta a válókeresetet. Adrienn a Blikknek elmondta úgy fogja fel, hogy élete eddigi legnagyobb feladatát kapta a sorstól, mégpedig azt, hogy megtanuljon előrenézni, hiszen két gyönyörű gyermeke miatt nem teheti meg, hogy a múltban és a jelen fájdalmában éljen. ” Bízom benne, hogy az eset tanulságul szolgál sokak számára, és megpróbálunk mindannyian kicsit jobban odafigyelni egymásra” – tette hozzá Adrienn, aki úgy érzi, felül tud kerekedni a történteken, és jó édesanya lévén sikerül férjével egyetértésben támogatniuk közös gyermekeiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top