Sztárok

Shoppingolás helyett rántottát süt Zimány Linda

Régen az új ruhakollekciójáról, modell munkákról, vásárlásról írt a Facebook oldalára Zimány Linda, de mióta Dzsudzsák Balázs párja már rántottákról és sült krumpliról ír...

Shoppingolás helyett rántottát süt Zimány Linda“Soha nem gondoltam volna, hogy eljutok erre a szintre. Nyilván megvolt az a része az életemnek, amikor nagyon élveztem, hogy minden nap írtak rólam az újságuk, de ez inkább a 14 és 20 éves korszak közötti időszakom volt. Aztán műsorvezető lettem, végül megérkezett Balázs az életembe, akitől megfordult az egész életem, és kicsit hátrahagytam ezeket a dolgokat valóban.  Sok mindent feladtam, hogy a párkapcsolatunk jól működjön, de az ő munkája az ami sokkal több időt és koordinációt igényel. Én igyekszem neki megteremteni azt a hátteret, hogy minden jól működjön. De persze mellette nekem is fontos az iskola – Linda jövőre diplomázik – a szerk., hazajárok, hogy  bizonyos modell munkákat elvállaljak…” – ecsetelte Zimány a mai Mokkában. Linda Oroszországi lakáskereső akcióját megnézheted a videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top