Sztárok

Stohl szeptember végéig biztos szabad?

Aki még nem tudná: Stohl Andrást tegnap jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélete a bíróság. Azért ennyire, mert nem okozott maradandó károsodást, és mivel megvárta a mentőket nem beszélhetünk cserbenhagyásról sem. A kérdés már csak az: mikor vonul be a börtönbe a Stohl András. Nos erről már több városi legenda született.

Stohl szeptember végéig biztos szabad?Kedden a tárgyalás után Stohl András ügyvédje a Nők Lapja Cafénak elmondta: azt szeretné, ha Stohl a lehető leghamarabb elkezdhetné a büntetését. A színész ezt megerősítette kollégájának, Bodrogi Gyulának is: “Ne aggódj, Papi. Hamar nekiugrunk és megcsináljuk“- mondta a bíróság előtt Stohl. Kedden este már olyan híreket lehetett hallani, hogy Stohl még a héten, a legnagyobb titokban bevonul a börtönbe. Nos ennek, és a keddi nyilatkozatnak is teljesen ellentmond Stohl mai megszólalása. Az origo.hu-nak Stohl ugyanis elmondta, hogy jövő szerdán rendkívüli társulati gyűlés lesz a Nemzeti Színházban, ahol Alföldi Róbert igazgató eldönti, átveszik-e a kollégák a tíz hónapos börtönbüntetésre ítélt színész szerepeit a 2011-2012-es színházi évadban. “Nekem az a jó, ami a színháznak jó. Ami biztos, hogy szeptember végén lesz Nyitrán egy színházi fesztivál, ott mindenképp meg kell jelennem” – nyilatkozta Stohl, ami azt is jelentheti, hogy legkorábban októberben vonul be. De egy másik interjúban a színész ma reggel már úgy fogalmazott: színházi munkái miatt az lenne neki a legjobb, ha jövő nyáron mehetne a börtönbe. Mi ezt már nem tudjuk követni…Annyi azonban biztos, hogy ebből nem lesz semmilyen valóság show.

A(z) “Szerinted mikor vonul be Stohl?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem érdekel mikor, csak ülje le

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top