Sztárok

Tévés főnökbe szerelmes a TV2 műsorvezetője

Az ÖsszeEsküvők műsorvezetője, Peller Mariann csak úgy ragyog a boldogságtól, levágatta a haját, sokat fogyott. Vajon mi, vagy ki az oka a változásnak?
Tillával, csak munkatársak
Tillával csak munkatársak

Mariann eddig sem titkolta, hogy nem egyedül él. Hajdú Péter Frizbi című műsorában még azt is bevallotta, hogy párjával annyira jól megvannak egymással, hogy a családalapítás gondolata sem áll távol tőlük. A műsorvezető arról azonban nem szívesen beszél, hogy kivel is osztja meg életét. A Bors magazin értesülései szerint Peller egy negyvenéves, sikeres tévés személyiséget szeret, aki már 22 évesen a Duna TV sportosztályának vezetője volt, sőt az MTV-nél sportriporterként is dolgozhatott.

A napilap munkatársa ugyan megpróbálta kiszedni a műsorvezetőből az igazságot, de ő még mindig hallgat. „Nem véletlen, hogy nem beszéltem soha a kedvesemről, egyelőre továbbra sem szeretnék. Azt gondolom, ez a mi magánéletünk, féltjük és óvjuk. Kapcsolatunk csak ránk tartozik, nem szeretnénk újságok címlapján mosolyogni” – nyilatkozta Mariann.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top