Sztárok

Őrjöngött egy versenyző az X-Faktorban

Nem minden énekesjelölt viseli jól, ha elutasítást kap a mentoroktól. Emiatt tört ki botrány az X-Faktor tehetségkutatóban is. Volt egy férfi, aki dühkitöréssel reagált a mentorok ítéletére, repült a mikrofonállvány, és csicskásnak bélyegezte meg a mentorokat.

Dobálta a mikrofont, ordított az X-Faktor versenyzőjeRöpködtek a káromkodások, repültek a mikrofonállványok az X-Faktor 2011 válogatóján. A szombaton adásba kerülő tehetségek némelyike nehezen viselte a mentorok kritikáját. Nagy Feróék kaptak hideget-meleget – írja a Bors. Richárd, miután az ítészek hosszasan szapulták harmatos teljesítményét, kirohant a színpadról, a kulisszák mögött várakozó Ördög Nóra kérdéseire sem válaszolt, de amint elviharzott mellette, megvetően odavetette: „Csicskák voltak!”

Richárd jámbor buddhista szerzetesnek tűnt a nem sokkal utána fellépő Norberthez képest. Miután a mentorok megpróbálták értékelni a rocker produkcióját, Norbi idegei felmondták a szolgálatot. Felbőszült bikaként rontott ki a színpadról, ügyet sem vetve Ördög Nórára, majd a sarokba vágta a mikrofonállványt. „Folyamatos a feszültség a jelentkezőkben, felfokozott idegállapotban vannak, és a családjuk előtt sem szeretnének rosszul szerepelni. Nem is feltétlenül a mentorokra haragszanak, hanem sokszor inkább magukra. Norbival is ez történt, néhány nap múlva egy mentoroknak küldött e-mailben bocsánatot kért” – mondta a Borsnak Ördög Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top