Sztárok

Lemondott Damu bírája

Három nappal a Damu Roland ügyében hozott elsőfokú ítélet után lemondott az ügyet tárgyaló bírónő. De a Bors úgy tudja, a bírónő már a sztár pere előtt ezt tervezte!

Lemondott Damu bírájaA Damu-tárgyalást vezető bírónő, dr. Szabó Noémi három nappal az ítélethozatal után, múlt csütörtökön lemondott tisztségéről. A Bors információi szerint egy ügyvédi irodában fog dolgozni. Tettét a törvény értelmében nem köteles indokolni. A Bors úgy tudja, eredetileg is arra készült, hogy ez lesz az utolsó ügye. „Mindenképpen elgondolkodtatónak tartom, hogy három nappal az ítélethozatal után és egy nappal azután, hogy átvettem Damu Roland védelmét, távozik a bírónő – mondta dr. Ruttner György. – A konkrét ügyre azonban ez valószínűleg nem lesz kihatással. Mindazonáltal sok sikert kívánok neki a jövőbeli pályáján, ami vélhetően hasonlóan figyelemreméltó lesz, mint a bírói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top