Sztárok

Máris kiutálták a Való Világ furcsa játékosát

A kedvenc VV-kategóriánk jelentkezői mérték össze az erejüket vasárnap este. A "furák versenye" végre meghozta azt, amire vártunk, nem egy póthajas, műmelles plasztiklány került be a villába.
Adrienn, Edi és Rudi, Annamária (a győztes)
Adrienn, Edi és Rudi,
Annamária (a győztes)

A  furák között Adrienn volt az első versenyző, aki elmondta, hogy ő nem is fura, hanem egoista állat. Adrienn egyébként minden nap bulizik, és az anyja a legjobb barátnője. „Szórakoztató, fura elmebeteg vagyok” – jellemezte magát a lány, de ez kevés volt a nézőknek.

A második versenyző, a 34 éves Edi és kutyája, Rudi. „Szerelemben élünk immár másfél éve, Rudi az igazi férfi. Én vagyok a legfurcsább, mert még soha senkinek nem jutott az eszébe, hogy házikedvencével jelentkezzen a Való Világba” – visította a műsorban a szőkeség, aki azt akarja, hogy Rudi kutya nagykövet legyen. Hát ez maximum a Kutyák és Lovak magazin segítségével jöhet létre, mert ő sem jutott be a villába.

A harmadik fura, aki egyben be is költözhetett a villába, Annamária volt. A bénító – bár inkább gyilkos – tekintetű lány. A 22 éves Annamária magát szélsőségesnek és különlegesnek tartja. „Az első randin hülye kérdéseket teszek fel, mert akkor látom a reakciókat” – ecsetelte. Annamária egyébként szeret piszkálódni, szurkálódni. „Tőlem fél óra alatt kibuknak a férfiak” – mondta a lány, akit hat villalakóból mindössze egy – Fecó – várt tárt karokkal. 

Hétfőn a plázacicákkal folytatódik a beszavazóshow.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top