Sztárok

Sztár lett Stohl 18 éves lánya?

Gyönyörű hölggyé serdült Stohl András nagyobbik lánya. A tizennyolc éves Luca egy exkluzív partin vett részt a napokban, ahol – immár saját jogán – nagy figyelmet keltett – írja a Bors.

Sztár lett Stohl 18 éves lányaA Bors szerint a rendezvényen sorra fordultak meg az emberek egy csinos fiatal lány után, és folyamatosan azt kérdezgették, ki lehet az. Mindenkinek ismerős volt az arca, mert az utóbbi időben többször feltűnt a képernyőn, igaz, csupán a háttérben, és legtöbbször komor arccal. Ő nem volt más, mint Stohl András nagyobbik lánya, aki ezúttal szülei nélkül és láthatóan jókedvűen jelent meg a nyilvánosság előtt egy exkluzív partin. „Úgy kerültem oda, hogy a barátnőm édesapja órás, és éppen ennél a cégnél dolgozik. Nagyon jól éreztem magam, tetszett a nyüzsgés, irigyeltem azokat, akik a kifutón vonultak. Azt viszont nem vettem észre, hogy különösebben figyelnének… Jóban vagyok néhány színésszel, akit sztárnak mondanak, de nem érzem, hogy bárhol másként kezelnének azért, mert sztárgyerek vagyok” – magyarázta a Borsnak Luca.

„Másodéves vagyok a Táncművészeti Főiskolán, a helyi társulattal vannak olykor fellépéseink. Egyébként heti hatszor van balettóránk, hétfőtől péntekig tanulunk, az előadásokra készülve pedig esténként, sőt szombaton is gyakorlunk. Ha minden jól megy, jövőre már diplomát is kapok a kezembe” – nyilatkozta a Borsnak a céltudatos lány, aki azt is elmondta, hogy a családja jól átvészelte az utóbbi időszakot. „Nagyon izgultunk, hogy mi lesz az ítélet, de amióta tudjuk, valamennyire felszabadultunk, örülünk, hogy végre vége van. Reméljük, hogy apunak tényleg csak öt hónapot kell börtönben töltenie, és utána minden visszatér a normális kerékvágásba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top