Sztárok

Nem sok észt osztottak a VV plázacicájának

Rózsaszín cowboykalap, XXL-es műköröm, rózsaszín bőrönd, műcicik. Ismét beszavazóshow volt a Való Világban.

Nem sok észt osztottak a VV plázacicájának„Nekem nem kell melltartó!”
Az első plázacica, aki húszcentis sarkakon tipegett be a stúdióba kedd este, Dya volt. Az agyonvasalt hajú lány azt hangsúlyozta, hogy ő nézettségnövelő lény. „Mindenre és mindenkire nyitott vagyok, mert szingli vagyok” – kiabálta bele egyenesen a kamerába. A kisfilmjén keresztül pedig egy újabb igazi gyöngyszemet ismerhettünk meg. „Modellkedem, és általában bejövök a pasiknak, de most életemben először vagyok egyedül. Jó szinglinek lenni… Szeretek a legcsinosabb lenni, szeretem az elismerő pillantásokat, szeretem, ha fotóznak… Panka kutya a legfontosabb az életemben, imádom, hogy amikor azt mondom neki: add ide a labdát, ő elrohan a másik irányba” – ecsetelte kisfilmjében Dya, aki letolta az anyját, mert melltartót akart vele bepakoltatni a bőröndbe. „Anya nekem nem kell az” – utalt ezzel arra, hogy szilikonnal tömött keble van.

Ő is a médiában szeretne szerepelni
„Van elég műcici már bent, így inkább nekem kell bemennem” – kontrázott a műcicis Dya kisfilmjére a második plázacica, Niki, aki rózsaszín cowboykalapban császkált a stúdióban. Az ő kisfilmjéből – azon kívül, hogy percekig nézhettük feltupírozott haját – megtudhattuk, hogy a hírnév miatt jelentkezett a VV-be, nagyon szeret a külsejével foglalkozni. „Feltűnő jelenség vagyok, mert a 180 centimhez simán felveszek 12 centis magassarkút” – mondta Niki, aki imád motorozni, apukájával bowlingozni szokott, édesanyjával pedig mindent kibeszél. „Külön szerencse, hogy anya műkörmös, mert így mindig adódik két óránk, amikor meg tudjuk beszélni a dolgokat” – ecsetelte Niki, majd hozzátette, be szeretné bizonyítani, hogy nem kell feltétlenül idegbetegnek lenni, hogy bejusson valaki a Való Világba. De az összetartó családi háttér kevés volt ahhoz, hogy Niki 180 centijével bevonuljon a luxusbörtönbe.

Idén is elbukott
A harmadik játékos, Sysi, tavaly már eljutott a beszavazóshow-ig, akkor nem plázacicaként, hanem férjével a házaspárok kategóriában indult, de elbuktak. „Ez életem legnagyobb tragédiája volt. A legnagyobb hiba az volt tavaly, hogy a férjemmel mentem, nem egyedül… A férjem az első és egyetlen férfi az életemben, és szeretném, ha ez így is maradna” – mondta Sysi, aki szerint egy feleség is lehet dögös, a férje pedig büszke rá.

Sysire a VV miatt már nem lehet büszke a férje, ugyanis az este végén Dya, a melltartó nélküli lány költözhetett be a villába. Hogy ez mennyire lesz jó neki, az hamar kiderül, ugyanis a már bent lakó lányok igencsak megsértődtek, amikor Dya kijelentette a stúdióban, hogy nincsen nála szebb nő a villában, és egyik bentlakó lány sem lehet a riválisa.

A következő beszavazóshow-ban a skalpvadászok küzdenek meg a bejutásért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top