Sztárok

Új talkshow-val jelentkezik D. Tóth Kriszta

Visszatér a képernyőre D. Tóth Kriszta. A műsorvezető ezúttal kedden esténként saját talkshow-val jelentkezik az M1 csatornán.

Új talk show-val jelentkezik D.Tóth KrisztaNyolc és fél év híradózás után teljesen új műfajban próbálja ki magát D. Tóth Kriszta, akit ezentúl kedden estenként láthatunk a DTK talkshow-ban. „Azt éreztem, hogy nem kapok már attól a műfajtól annyit, amiért megérné kevesebbet otthon lennem a családommal, nem látni a gyerekemet délutánonként, nem ott lenni, amikor elmeséli az óvodai történeteit. Úgy éreztem, el kell döntenem, szeretném-e így folytatni. Vettem egy nagy levegőt, beleugrottam a semmibe, hogy meglássam, mire elég az, amit az elmúlt 15 évben csináltam” – mesélte a Blikknek D. Tóth Kriszta a híradós távozásáról. „A DTK nemcsak a nevemet jelenti, hanem egy új műsor nevét is. Most a hírműfajból a szórakoztató műfajba tekerek át, de nem tagadom meg önmagamat. Ugyanakkor egy másik oldalamat is megismerheti a közönség. Számomra az a fontos, hogy a műsor természetes legyen” – mesélte Kriszta, majd hozzátette, hogy a kedd estenként jelentkező műsorának egyes részei olyanok lesznek, amit hatéves lánya is megnézhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top