Sztárok

Végleg vége? Távozik a TV2 legnagyobb sztárja

Egyelőre nem tér vissza a Mokkába Liptai Claudia. A Megasztár csak tavasszal indul, de még ott sincs eldöntve, ki lesz a női műsorvezető. A Bors információi szerint a Jóban Rosszban sorozatból úgy írják ki, hogy kómába esik.

Végleg vége? Távozik a TV2 legnagyobb sztárjaEzek alapján beigazolódni látszik az a nyár eleji hír, hogy Liptai Claudia inkább Németországban kezdene új életet, üzletasszonyként. Eddig a színházi szerepei és a Jóban Rosszban tartotta Magyarországon, de a Bors szerint a sorozatból hamarosan távozik.
„Csak annyit tudok, hogy kómába fog esni a sorozatban, ami azt is jelenti, hogy szinte bármikor felébredhet, ugyanakkor végleg el is aludhat” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor. A sorozat készítői nem erősítették meg a hírt, igaz, pár napja Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere elmondta, hogy új női szereplő, Ullmann Mónika érkezik a sorozatba, de hogy ez mennyire befolyásolja Liptai jövőjét, nem kívánta felfedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top