Sztárok

Összejött az RTL két sztárja

Ahogyan azt két napja megírtuk, VV Seherezádé gyengéd érzelmeket táplál VV Gergő iránt. Olyannyira, hogy már az első csók is elcsattant a medencében. Seherezádé olasz csődöre, Claudio stílusosan Facebookon jelentette be, hogy nem várja haza asszonykáját.

Összejött az RTL két sztárjaHatalmas bulit tartottak csütörtökön éjszaka a Való Világ-villában. A buli után a műcicis lányok VV Gergővel bevetették magukat a medencébe, majd a jakuzziba. Az ital hatására Seherezádé minden gátlásának búcsút mondott. „Magához húzott, beleült az ölembe, és az ajkamba harapott – mesélte el a titokszobában a történteket Gergő, de azt kihagyta, amit azért a kamera szintén rögzített, hogy nyalták-falták egymás fülét, nyakát… – Egyértelműen kimutatta, hogy vonzódik hozzám” – summázta Gergő. Seherezádé „már két éve együtt vagyunk, örökké szeretjük egymást” olasz csődöre, Claudio az adás után a Facebookon bejelentette, hogy nem várja haza Seherezádét, és egyébként meg bosszút forral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top