Sztárok

Visszatér az RTL két régi sztárja!

Ahogyan azt pár napja megírtuk, novemberben visszatér a Heti hetesbe Szulák Andrea, aki 1999-ben már részese volt a műsornak. Ma bejelentették, Havas Henrik is visszaül a humor nagyágyúi közé.

Visszatér az RTL két régi sztárja!A Bors információi szerint Havas Henrik újra visszatér a Heti hetesbe. A tanár úr nem kapja meg Hajós András székét, viszont állandó tagként szerepelni fog a kultikus műsorban. „Ő keresett meg bennünket, mondtuk, hogy bár hely nincsen, mert ki vannak osztva a székek, de vendégként jöhet. A legutóbbi felvételen a nézők között ült, jövő héten viszont már szerepelni fog a műsorban – mondta el a Borsnak Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője. – Az évek sok mindent elmosnak, azt is, hogy valaki nem kívánatos személy volt. Az, hogy Havas Henrik beül néhányszor a Heti hetesbe, az RTL Klubnak, a Heti hetesnek és a nézőknek is jó. Havas megosztó személyiség, azok is nézik, akik szeretik, és azok is, akik utálják” – tette hozzá a főszerkesztő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top