Sztárok

Brutális támadás: Liptainak külföldre kell menekülnie!

A Bors információi szerint megverték Liptai Claudia szerelmét, B. Pétert. A Mokka szerkesztője kórházba került, de Claudia már otthon ápolja. Sokak szerint a színésznőnek el kell költöznie az országból egy időre, hogy megszabaduljon a sok negatív támadástól.

Brutális támadás: Liptainak külföldre kell menekülnie!B. Péter és Claudia Budán, a Széll Kálmán térhez közeli bevásárlóközpont előtt összeszólalkozott egy társasággal. Egy taxin vesztek össze, és a szóváltás tettlegességig fajult: B. Péter iszonyatos erejű ütést kapott az arcára. Az incidens a Jam Pub előtt történt, ott, ahol egykor Simon Tibort agyonverték. A TV2 szerkesztőjét ért támadás miatt a rendőröket is kihívták. A Bors úgy tudja, a sérült Pétert a Szent János Kórházban látták el. A diagnózis: arccsonttörés és orrcsontrepedés, emellett több foga is kiesett.

A fórumozók szerint Claudia talán nem is tévedett, amikor úgy gondolta: valaki rontást hozott rá. Ám sok ismeretlen – de mások életbe gyakran beleszóló – internetező úgy gondolja, ez a karma. „Nem véletlen, hogy ez történt ezzel az emberrel, aki otthagyta a családját a szeretője miatt” – olvasható egy rosszindulatú bejegyzés a világhálón. Liptai rajongói szerint azonban kedvencüknek nincs más esélye, csak ha külföldre menekül a rosszakarók elől. A munkája már nem köti ide, és talán békén hagynák őt és párját, ha nem élnének az országban. „Mindenkinek jár a boldogság, Claunak is, de ezekre a támadásokra rámehet a kapcsolata” – vélekedik egy másik internetező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top