Sztárok

Egymásnak estek a lányok VV Gergő miatt

Mind a hét lány egyszerűen odáig van VV Gergőért. Van, aki mellette akar aludni, más úgy nyilatkozik: a villán kívül biztosan flörtölne vele, a harmadik lány látványosan féltékeny rá... Beszédes fotókat szedtünk össze.
Katt a képgalériáért!
Katt a képgalériáért!

VV Gergő lett a villa legkelendőbb pasija. Hiába költözött be kedd este a helyes fiú, és hiába próbálkozik már-már egyre szánalmasabban flörtölni a csajokkal a tizennyolc éves Cristofel, a villalányoknak csakis VV Gergő, az alfahím kell. A jeges tekintetű Annamária már a beköltözésekor eldöntötte, hogy Gergő mellett akar aludni. Egy parti alkalmával a cselszövő Kinga is rámászott a fiúra medencében. A fekete hajú Dya azért pályázik Gergőre, mert érzi, hogy mellette sokáig játékban maradhatna. VV Melinda kerek-perec kijelentette, hogy nagyon bejön neki az alfahím, akivel a villán kívül biztos barátok lennének.
Alekosz exe, Veronika pótapát lát Gergőben, és meg is fenyegette a fiút, hogy ne merje elhanyagolni őt az érzékeny lelkű Vera miatt. És el is érkeztünk a két legnagyobb riválishoz. Mindaddig, amíg Vera nem költözött be a villába, Gergő állandóan Seherezádét ölelgette, paskolta a fenekét, a lány pedig nem tudta tovább titkolni: érez valamit a fiú íránt. Így szinte mindenki röhögőgörcsben tört ki, amikor meglátta Seherezádé idegbeteg, féltékeny arcát az érzékeny lelkű Vera beköltözésekor, aki nagyon szimpatizál Gergővel, és ez bizony kölcsönös. Hogy melyik csaj hogyan keresi VV Gergő kegyeit? Nézd meg beszédes fotóinkat!

A(z) “Szerinted ki lesz Gergő csaja?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Seherezádé

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top