Sztárok

Életeket ment Klausmann Viktor

Tíz év után a Szerencsekerék című műsorral visszatért Klausmann Viktor. A STORY4-en futó vetélkedő házigazdája a Nők Lapja Cafe fórumának volt a vendége. Elmesélte, hogy miért dolgozik ma is életmentőként, mi a helyzet most a házasságával, és flörtölési tanácsokkal is ellátta a női olvasóinkat!

Klausmann Viktor a fórumon (munkacím)Nem érzed úgy, hogy ennyi idő után kellemetlen és cseppet sem előremutató dolog ugyanabba a kitaposott, ódivatú cipőbe visszalépni? Vajon Dórának is korpásodik még a haja? (wanna_B_sexual)
Vannak a világon olyan márkák, amik elnyűhetetlenek. Egy Rolex vagy Doxa óra (nincs már meg, ellopták) nagypapám egész életét kiszolgálta. A Szerencsekerék is épp egy ilyen elnyűhetetlen formátum, amiben nem kell „letolni a gatyád”, hogy jól érezd magad benne, és nem kell folyamatosan nehezen vállalható kompromisszumokat hozni. Ez egy jó vetélkedő. Hidd el, nekem is nagy kihívás volt tíz év után valami újat alkotni egy „régi klasszikusból”. Talán sikerült. Én jól érzem magam benne. Ja és nem tudom, Dóra fejbőre milyen állapotban van, az enyém korpás egy kicsit!

Milyen műsortervei vannak? (duma)
Már régen felhagytam (volna) a tévézéssel, ha újra és újra nem keveredik elő valaki, aki biztat, hogy még toljam kicsit. Nagyképűnek fogok tűnni, de 1989 és 2002 között mindent megcsináltam, amit épelméjű tévés egy életre kívánhat magának. Tervem azért még van. Egy útifilm Erdélyben, a hegyekben, mindenféle közlekedési eszközzel, de főleg quaddal. Leadtam egy szinopszist. Nyilván nem foglalkoznak vele, de jó volt átélni, megírni.

Vízimentőként ténylegesen dolgozott-e már valahol, és nem gondolja, hogy talán többet kéne tenni ezért az életmentő tevékenységért? (duma)
Vízimentőként hét éve dolgozom nyaranta Domonyvölgyben a D-Beach strandon, persze csak a fiatal kollégák helyettesítőjeként. Fontos a vízimentés, és fontos minden bajba jutott ember mentése is, legyen bárhol.

A kérdésem a Szerencsekerékre vonatkozik! Vajon próbálták már jó erősen pörgetni a kereket, hogy megtudják, többször is körbe tudják-e forgatni egy forgatással? Hány kg a kerék? (krysztasz)
A kerék nagyon nehéz, sajnos pontos adatot nem tudok. Szabály szerint illik legalább egyszer körbefordulnia. Szoktuk noszogatni kedves játékosainkat! Bár nem könnyű a forgatása.

Klausmann Viktor a fórumon (munkacím)

 

Szeretném megkérdezni, hogy a Szerencsekeréken kívül mivel tölti a napjait? Úgy tudom, több céget is vezet, oktat is valahol. Szóval mivel tölti az idejét? (kerecsendy)
Ha nem kerekezek, akkor kollégáimmal együtt strandot üzemeltetek, vagy rendezvényeket szervezek, vagy épp síkölcsönzőt vezetek. Ha pedig végképp unatkoznék, akkor oktatok sízést meg kommunikációt. Kikapcsolódásként quadtúrákat szervezek, és mindemellé igyekszem hetente többször is látni a gyermekeimet.

Olvastam nemrég, hogy elvált a feleségétől, és hogy igyekszik minél többet látogatni a gyermekét. A házasságával kapcsolatban van bármi olyan, amit ha tehetne, most visszagondolva máshogyan csinálna? (kerecsendy)

A házasságommal kapcsolatban nem nagyon szoktam nyilatkozni. Az két ember magánügye. Mit csinálnék másként? Talán nem nősülnék meg! (mosoly) Amúgy pedig szeretem a feleségem, mert még nem vált el tőlem! (mosoly)

Klausmann Viktor a fórumon (munkacím)

 

Nekünk, fórumozó nőknek mit tanácsolna, milyenek legyünk, ha olyan pasit akarnánk magunknak, amilyen maga? Hogyan viselkedjünk, hogy nézzünk ki? Más szóval: milyen a nőideálja? (moncsipolla)
Tanácsot csak annyit tudok adni: ne ideák, hanem a zsigerei szerint válasszon! Kívánja vagy nem kívánja? Ez itt a kérdés!! Ja és ha teljesen belebolondult, küldjön neki egy üzenetet valamelyik közösségi oldalon!

Milyen embernek tartja Árpa Attilát? (moncsipolla)
Árpa Atti teljesen profi. Mindent tud szakemberként és emberként is erről a játékról. Mármint a televíziózásról! (nevet)

A teljes, szerkesztetlen fórumtopikot itt olvashatod el.

Szerencsekerék – Minden jóra fordul! Hétfőtől péntekig 19:30-kor a STORY4-en!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top