Sztárok

Damu 16 éves fia pszichiátriára került

Pánikroham miatt szállították Damu Roland 16 éves fiát a Nyíró Gyula kórházba – írja a Blikk. Az első fokon hat évet kapott színész az édesapjával ment fiához a kórházba. A gyereket már hazaengedték.

Damu 16 éves fia pszichiátriára került„Vasból és acélból vagyok. Tudom a pályám, és az egzisztenciám már tönkrement Palácsik Tímea rágalmai miatt, de a fiam nem ilyen erős” – nyilatkozta a Blikknek Damu Roland, aki vélhetőleg nem lesz népszerű az emberek körében, amiért mostanában igen sokat nyilatkozgat. Legutóbb arról, hogy eljegyzi barátnőjét… „Andor csütörtökön kapott súlyos pánikrohamot. Édesanyja, akivel 14 éve külön élünk, de jó kapcsolatban maradtunk, azonnal kórházba vitte… Andor pontosan tudja, hogy nem rugdostam és nem erőszakoltam meg Tímeát, de egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy ezeket a rágalmakat sokan tényként kezelik” – mondta Damu, akinek van egy nyolcéves fia is, ám a színész szerint őt még távol tudják tartani a hírektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top