Sztárok

Demi Moore hajlandó volt találkozni férjével – fotó

Demi Moore és Ashton Kutcher először mutatkozott együtt – na jó, egy helyen – azóta, hogy kiderült: a 33 éves színész megcsalta feleségét, pontosan a hatodik házassági évfordulójukon.

A páros a Los Angeles-i Kabbalah központban találkozott pénteken délután. Mindketten viselték a karikagyűrűjüket, de külön kocsival érkeztek, ugyanakkor sokak szerint közösen távoztak, bár ezt senki nem látta.

A házaspár most ahhoz a Kabbalah-tanítóhoz fordult segítségért, aki a nyár során abban próbált meg nekik segíteni, hogy megmentsék a házasságukat. „Ashton és Demi egész nyáron konzultációra járt a Kabbalah központba, hogy helyrehozzák a kapcsolatunkat” – mondta egy forrás az Entertainment Tonight show-nak. Nem véletlen, hogy Moore és Kutcher szeptember 30-án járt a Kabbalah központban. 2011-ben ugyanis szeptember 28–30-ig tartott a Rosh Hashanah, azaz a zsidó újév ünnepe, amely állítólag minden bűnünket elmossa. Hát Kutcher bűneinek lemosásához jó sok szappant kell használni.

Külön jöttek, viselik a gyűrűt
Külön jöttek, viselik a gyűrűt

Azóta nem lehetett őket együtt látni, hogy kitört a botrány: egy hete Ashton egy szállodai szobában összefeküdt egy 23 éves, Sara Leal nevű lánnyal. Pont a házassági évfordulójának napján. Pár nappal később már az is kiderült, hogy a lányt június óta ismeri, és fotók bizonyítják, hogy találkozgattak. Ashton elmondta Lealnek, hogy gondok vannak a házasságával, külön is élnek. A gond csak az, hogy eközben a Kabbalah központba jártak „békülő terápiára” asszonykájával. Demi nem reagál a hírekre, a Twitteren keresztül üzengetett urának, eddig!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top