Sztárok

Havas azonnal kiütötte Hajdút

Havas Henrik hét év után, múlt vasárnap visszatért a Heti Hetesbe. Az RTL műsorára pedig így sokkal többen voltak kíváncsiak, mint a vele majdnem egy időben futó Frizbire. Úgy látszik, Havas kiütötte Hajdút. Na de ez még csak az első menet...

Havas azonnal kiütötte HajdútAz RTL Klub műsorát, a Heti Hetest a teljes lakosság körében valamivel több, mint 840 ezren nézték meg. Igaz, a Heti Hetes rögtön a Való Világ után, 21:57-kor kezdődött, és 23:07-kor ért véget. A Frizbi Hajdú Péterrel viszont csak 22:40-kor kezdődött, és 23:39-kor ért véget, de így is több mint 25 percig futott párhuzamosan a  két műsor. Úgy tűnik, a visszatérő Havas Henrikre egyelőre többen voltak kíváncsiak, mint a Damu Rolandot elítélő bírónőre. Na de ez még csak az első menet. Hogy mit tartogat még Hajdú Péter, nem tudni. De Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője korábban elmondta: Egykori szereplők folyamatosan térnek vissza majd a műsorba. Ilyen volt Havas Henrik és ilyen lesz Szulák Andrea is.

A(z) “Te melyik műsort szoktad nézni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Heti Hetes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top