Sztárok

Sporttáskányi holmival vonul be Stohl

Már pakol a börtönbe, és búcsúzik a családjától a színész, aki szerdán kezdi a büntetését. Stohl András számára az a legnehezebb, hogy öt hónapig nem láthatja a 3 éves kislányát, Franciskát – írja a Blikk.

Sporttáskányi holmival vonul be Stohl„Nem sok mindent kellett bepakolni, az a néhány holmi, amit beengednek, egy kisebb sporttáskában is elfér – mondta a bulvárlapnak a színész, aki környezete és kollégái szerint is felkészült a börtönben tölthető hónapokra. – Öt hónap tényleg nem a világ vége” – bizakodik Stohl, akinek karácsonykor lesz a legnehezebb, mert olyankor együtt szokott lenni az egész család. A színész egyelőre nem tudja, hogy melyik börtönbe kerül a Nagy Ignácz utcai gyűjtőből. „Ahogy belépek a kapun, kizárom a nyilvánosságot. Nem akarok börtönshow-t” – hangoztatja Stohl, aki a rácsok között is szeretne hasznos lenni, akár a drogprevenciós körletben folytatni a kint elkezdett munkáját. Emellett sportolni is szeretne a börtönben, és tervei szerint naplót is vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top