Sztárok

Ez volt Stohl utolsó nyilvános mondata

"Én egy gyermekien őszinte, jó szándékú fiú vagyok" – így vall magáról a hamarosan megjelenő könyvben Stohl András. A színész még a börtönbevonulása előtt adott interjút az Esti sztorinak.

Ez volt Stohl utolsó nyilvános mondata

Ez volt Stohl utolsó nyilvános mondata

Kommentár nélkül: Stohl András
bevonul a börtönbe! Galéria, itt.

„Azt gondolom, hogy nincs Magyarországon még egy olyan ember, aki annyira megosztaná az embereket, mint én. Aki ismer, az szeret, aki nem ismer, az valamilyen képet kialakít rólam, a műsoraim, filmjeim, színházi szerepeim szerint. Aztán a különböző botrányok vagy erősítették, vagy gyengítették ezt a képet” – nyilatkozta Stohl, aki szerint a legemberségesebb ítélet született az ügyében. „Engem széttéptek volna, ha másképp döntenek felettem. Olyan cikkek születtek volna rólam, ha felfüggesztettet kapok, hogy megvettem az ítéletet stb. Így meg bemegyek a börtönbe, leülöm a büntetésem, és aztán ha kijövök, felemelt fejjel mehetek végig az utcán” – mondta Stohl, aki arról is beszélt, hogy mit mondott a bíróságon a másodfokú ítélet után. „Azt mondtam, hogy köszönöm. Azt éreztem, hogy meg kell köszönnöm azt, amit a bírói tanács végzett, és a bírónő szavait.”

Stohl András, a börtönbevonulása előtti utolsó interjú: Esti sztori, csütörtökön este 20:30-kor a Szerencsekerék után a STORY4-en!

Ez volt Stohl utolsó nyilvános mondata

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top