Sztárok

El akarták rabolni Csisztut?

A Blikk szerint akár emberrablás áldozatává is válhatott volna Csisztu Zsuzsa (40). A bűnözők könnyen megzsarolhatták volna a családját, ha már a markukba kerül.

El akarták rabolni Csisztut?A Csisztu Zsuzsát átverő csalók mindenképpen azt akarták elérni, hogy a tévés utazzon ki hozzájuk Spanyolországba elintézni az állítólagos örökségével kapcsolatos adminisztrációt. Az egykori neves tornászt – aki amúgy is hitellel küszködik – ugyanis csalók keresték meg a Facebookon, mondván, egy távoli rokonától pénzt örökölt, az örökséget pedig félmillió forint ügyintézési díj ellenében megkaphatja. A bűnözők egyfolytában győzködték a riportert a madridi útra, Csisztu azonban – ügyvédje tanácsára – végül elállt az utazási szándékától. A bulvárlap szerint valószínű, hogy el akarták fogni, és váltságdíjat akartak kérni a családjától, ez ugyanis jól ismert nemzetközi bűnözői módszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top