Sztárok

Jáksó megkérte barátnője kezét!

Párja, Éva azonnal igent mondott a műsorvezető kérdésére. Jáksó ráadásul gyermeket is szeretne, azt mondja, 43 évesen már épp itt az idő a családalapításra.

Jáksó házasodikA Heti Hetes felvételén az egyik témáról jutott eszébe megkérdezni kedvesét, hozzámegy-e feleségül. „Arról szólt, hogy valamelyik országban bevezették a kétéves próbaházasságot. Ez eléggé szíven talált, mert már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy mi lenne, ha mi ketten egybekelnénk. Éva pont velem szemben, a kamera alatt ült. Ránéztem, és egy hirtelen ötlettől vezérelve feltettem neki a kérdést. Azt hiszem, erre nem számított” – mesélte Jáksó a Blikknek, aki hamarosan hivatalos keretek között is megkéri a lány kezét. A pár már évek óta együtt van, Jáksó azonban eddig rejtegette a nyilvánosság elől barátnőjét. „Egy szépségversenyen találkoztunk. Én voltam a műsorvezető, ő pedig viccből elindult. Ördögnek volt öltözve, s mivel folyamatosan rosszul ejtettem ki a nevét, egyre dühösebb ördög lett. Az este végén számot cseréltünk, néha kávéztunk, barátkoztunk, de ezen túlmenően nem történt semmi. Aztán egyszer csak megváltozott a helyzet, és Éva meg én egy pár lettünk. Ahogyan most kinéz, nagyon sokáig azok is maradunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top