Sztárok

Súlyos vádak! Sebestyén Balázs: “Amit Stohl állít, nem igaz!”

Szalai Vivien Stohl – őszintén című könyvében a színész azt állítja, hogy Sebestyén Balázs csúnyán elbánt vele. Balázs szerint ez nem igaz, ez hazugság!

Súlyos vádak: Stohl kontra Sebestyén! Kinek van igaza?Egy, a jövő hétfőn megjelenő könyvben (Szalai Vivien: Stohl – Őszintén) a  börtönbüntetését töltő Stohl kritikus szavakkal illeti a szerinte „törtető” Balázst.
„…Nem szeretném, hogy nagyképűnek hassak, de sokáig tényleg nem volt senki, aki igazán konkurencia lehetett volna nekem. Aztán elkezdett a Balázs nagyon kinőni, s ő bizony lényegesen tudatosabb, mint én. A karrierépítést is ide értem. A Való Világnál nagyon meglepődtem, hogy jelentkezett. Mert nem felkérték, hanem ő maga jelentkezett rá. S természetesen bekerült. Ő határozta meg, mikor akar lenni, én meg csak kapkodtam a fejemet, hogy mi történik körülöttem. Persze felvehettem volna a kesztyűt, de mi a francnak?!… – olvashatóak Stohl mondatai a könyvben.

Természetesen megkerestük Sebestyén Balázst, ő hogyan látja a dolgot.

„Nem szeretnék az egész könyvről beszélni. Csak azt mondhatom, hogy amivel te megkerestél, az a rész hazugság. Nagyon sajnálom Andrást, azért, hogy ezzel akar pénzt keresni, amíg börtönben van, de leginkább a családját sajnálom. Nem túrtam ki a műsorból, Lilut és engem már első körben felkért a csatorna, hiszen mindez András balesete után történt, és sokáig még az sem volt biztos, hogy ő egyáltalán képernyőre kerül. Még egyszer mondom: sajnálom Stohlt, de azért a helyzetért, amibe került, senki mást nem okolhat, csak saját magát” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Sebestyén Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top