Sztárok

Stohl: ha csak lehetett, Bochkor fúrt engem

Stohl András a balesete után úgy érezte, hogy közellenség lett, ráadásul a szakmabeliek sem viselkedtek vele mindig kollegiálisan – írja a Bors, utalva Szalai Vivien hamarosan megjelenő könyvére.

Stohl lerántja a leplet a kollégáiról „Bochkor Gábort régóta ismerem. Főiskolás korom óta, volt nálunk bulizni. Egyszer valaki felkeresett egy magánéleti problémájával. Elmesélte, mit művelt vele Bochkor. Én beszéltem vele, elmondtam neki, hogy szerintem nem túl férfias dolog, amit csinált. Akkor valamit eltört köztünk, és onnantól kezdve, ha csak lehetett, alám vágott, fúrkált” – emlékezik vissza a 10 hónapos börtönbüntetését töltő színész.

Hozzátéve: „Olyan típusú ember, mint Fábry, aki a saját műsorában, a mikrofon előtt önti rád a szart, válaszolni pedig nem tudsz rá.” Stohl felelevenít egy esetet, amikor Bochkor durván beszólt neki egy reggeli adásában, aztán, amikor kiderült, hogy egy repülőgépen utaznak majd Törökországban, felhívta a színészt, és aggódva kérdezte: „Ugye nem lesz baj a repülőn?” „A nagyon bátor, mély hangú ember igen vékony hangon beszélgetett a telefonban, nehogy véletlenül egy pofon elcsattanjon” – jegyzi meg életrajzi könyvében (Szalai Vivien: Stohl András – őszintén).

A színész szerint a TV2 műsoraiban szinte kéjes gyönyörrel tálalták az ügyét. „Élvezték, hogy a konkurens RTL Klub egyik arca bajba került” – állítja Stohl. Elmondása szerint Hajdú Péter műsorában rendszeresen napirenden volt, a tévés pedig gonosz módon tálalta a történteket. A színész szerint Hajdú amúgy megbolondul, ha kamerát lát. „Deustch Tamás vádolt, Havas Henrik védett, szintén Hajdú műsorában. Ez a két ember jobban tenné, ha mélyen hallgatna” – jegyzi meg Stohl, aki Sebestyén Balázst sem kímélte a könyvében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top