Sztárok

Claudia tabut sértett

Lehetetlen helyzetbe került Liptai Claudia. A TV2-ből kiszivárgott információk szerint a csatornánál azt kérték Clautól, hogy próbálja meg távol tartani magát a botrányoktól, melyek negatív színben tüntetik fel.

Claudia tabut sértett A „botrány” vélhetőleg ez esetben az, hogy beleszeretett egy házas kollégájába. Claudia pedig a mesés karrier és milliós fizetés ellen döntött. A szerelmet választotta.

A szív győzedelmeskedett az ész felett. Pedig jól tudja, hogy az emberek, akik csak az újságcikkekből ismerik, kemény ítéletet hoznak felette. Hiszen tabut sértett! Beleszeretett egy nős kollégájába! Egy férfiba, akinek két pici gyermeke van.
Vajon boldog lehet Claudia új párja oldalán, akinek mindig ott lesz életében a két kisgyermeke és egykori felesége? Hiszen – teljesen érthetően – soha nem fogja kiszakítani gyerekeit a szívéből, akik bizonyára még sokszor teszik fel neki a kérdést: Apa miért nem laksz itthon? Mert jogilag elszakadhatunk valakitől, de a múlt emlékeit nem űzhetjük el. Nem véletlenül tabu nős férfiba beleszeretni!

Úgy tartják, előbb vagy utóbb megmérgezi, felemészti az új szerelmet a múlt. Claudia is csapdába került. Talán még ő maga sem tudja, hogy mekkora a baj. Most úgy tűnik, a szerelmet, a civil életet választotta a show-műsorok helyett. De vajon mit bír ki ez az új szerelem? A nő szerelmét pár napja megverték, mert megpróbálta védeni Claudia becsületét. Minden baljós előjel arra utal, szinte lehetetlen fenntartani a tartós boldogságot…  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top