Sztárok

Pitt és Jolie itt töltik a karácsonyt

Brad Pitt stábja legalább egy hónapig nem kaphatja vissza a lefoglalt fegyvereket, ez pedig csúszást okozhat a Wold War Z című film forgatásán. A Bors szerint a kényszerpihenő akár napi 8 millió forintjába is kerülhet a produkciónak.

PittKomoly anyagi kár érheti a Brad Pitt-film stábját, ugyanis több nap is kimarad a munkálatokban. A Terrorelhárító Központ (TEK) által lefoglalt kellék fegyverekre akár hónapokat is várhatnak. Az igazságügyi fegyverszakértőknek közel száz lőfegyvert kell megvizsgálniuk, majd egyenként dokumentálni, illetve az engedélyeket is átnézni. Ezután lehet csak elvégezni a technikai átalakításokat.

A forgatási stáb már most biztos benne, hogy csúszás várható. A bulvárlap információi szerint a film akár napi 7-8 millió forintos kárral is számolhat.

Ez azt is jelentheti, hogy a forgatásokat csak november közepén kezdhetik el, és a Pitt család itt tölti, Magyarországon az ünnepeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top