Sztárok

Verekedés a VV-ben: mégsem zárnak ki senkit

Egymásnak esett Cristofel és Péter. A két fiú kizárása hajszálon múlott, de mivel nem tudatosan bántották egymást, nem zárják ki őket a játékból. Sokan időzített bombának tartják Cristofelt, és minden jel arra mutat: hamarosan bekövetkezhet a tettlegesség.

Verekedés a VV-ben: mégsem zárnak ki senkitÁrtatlan poénnak indult, amikor Cristofel egy tojást dugott Vera ágyába, azt azonban Péter találta meg és szétkente a fiú arcán. Cristofel azonban éppen szerelmet vallott Veronikának, és annyira begurult, hogy kivett a hűtőből egy tojást, és megdobta vele Pétert.

Igaz, a két fiú percekkel később hangos nevetés közben kibékült, sokan ijesztőnek tartották az esetet. „Most legalább láttuk, Cristofel mennyire agresszív” – jegyezte meg Attila társainak. Pár nappal ezelőtt olvasóink is arról szavaztak, hogy melyik fiú játékos fog verekedni, és a szavazók több mint fele úgy gondolta, Cristofel keze jár el először.

Kizárás ezúttal nem jár az incidensért, mivel a tett nem minősül egymás szándékos bántásának, kérdés azonban, hogy jó-e, ha megvárjuk az első, esetleges pofont?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top