Sztárok

Megvan a Való Világ első áldozata

Hatalmas taktikázás zajlott a Való Világ első kiválasztása alatt. A szinte láthatatlan Csaba kilenc jelet kapott, így ő biztosan párbajozik jövő héten.

Megvan a Való Világ első áldozata

Elindult a TOP100 Magyar Férfi szavazás! Szavazz, te is a kedvencedre, itt!

Nem meglepő, hogy a két vezéregyéniség: Péter és Attila is Csabára rakta a jelét, és „embereiket” is erre kérték. „Azért menjen ki Csabi, mert először távozzon az, aki nem kötődik senkihez és akihez nem kötődik senki. Barátilag nem fáj az elvesztésed. Nem vagy érdekes! Lehetnél paraszt vagy show-man, de egyik sem vagy. Eszel, alszol, tusolsz…” – indokolta döntését Attila, aki – habár nem tette hozzá – azért is szeretne megszabadulni Csabától, hogy Kinga újra szabad préda legyen. Sokan felvállalták, hogy előre megbeszélt taktika szerint teszik Csabára a jelüket. De voltak, akik ellentmondtak a „vezérek” szavának, és a szívükre hallgattak. Ilyen volt Fecó, aki Péterre rakta a jelét. „Egy varázsló vagy! Elvarázsolod szavakkal a villalakókat, elviszed őket ide-oda beszélgetni, majd az emberek zombikként térnek vissza” – indokolta döntését Fecó.

Az este érdekessége, hogy Kinga is Csabára rakta a jelét, pedig ő az egyetlen, aki közel került a fiúhoz. „Rád pakolom a jelet, de téged várlak vissza a párbajról” – mondta a lány. Nehéz helyzetbe kerül azonban Kinga, ha Csaba Attilát hívja ki párbajozni szerdán. Akkor ugyanis döntenie kell a szőkeségnek, hogy melyik fiú nevét mondja. Azt várja majd vissza, aki a maga módján, de támaszt jelent számára, vagy akihez testileg vonzódik…

Ki kire rakta a jelét:
Péter Csabára
Attila Csabára
Shadi Attilára
Annamari Attilára
Fecó Péterre
Dya Veronikára
Veronika Csabára
Csaba Verára
Vera Csabára
Cristofel Csabára
Eszter Csabára
Gergő Csabára
Seherezádé Csabára
Kinga Csabára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top