Sztárok

Súlyos baleset Brad Pitt forgatásán

Brad Pitt Budapesten készülő filmjének látványtervezője az Astoriánál szenvedett balesetet – számolt be a Blikk. A mozi számos munkatársa szerint elátkozták a produkciót.

Súlyos baleset! Átok ül Brad Pitt forgatásánNem elég, hogy a Terrorelhárító Központ emberei lefoglalták a színész produkciós cége által behozott fegyvereket, most kis híján egyik látványtervezőjüket is elvesztették. A bulvárlap információi szerint John Flowers, a vizuális effektek nagymestere a hétvégén súlyos balesetet szenvedett, és az intenzív osztályra került. Flowerst – aki olyan filmeken dolgozott, mint a Star Wars – A sithek bosszúja, illetve a King Kong – szombat éjjel egy motoros gázolta el az Astoriánál, ahonnan mentő vitte a Fiumei úti baleseti sebészetre. Két napig altatásban tartották az intenzíven, fejsérülése miatt azonban további megfigyelésre lehet szükség. A baleset miatt valószínűleg még tovább csúszik a már eddig is késésben lévő produkció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top