Sztárok

Bárdos András elmondta, ki a legjobb pasi az országban

Novemberben jelenik meg Bárdos András új könyve, a Show. Sokan máris a legfrissebb botránykönyvként emlegetik. Nem véletlenül. Néhány celeb magára ismer, ha elolvassa.

Bárdos András új könyvében Balázst is kifigurázza„25 évet töltöttem el a magyar show-bizniszben, sok mindent láttam: nagy barátságokat és nagy csalódásokat, sikereket és a sikerektől megrészegült embereket, hatalmas vagyonokat, nagy bukásokat, csalódást, korrupciót, mindent. Igyekszem elmondani, amit láttam, igyekszem bemutatni ezt a világot” – mondja Bárdos új könyvéről, s hozzáteszi, hogy szereplőinek egy része kitalált, másik része viszont nagyon is valóságos. Közülük sokan a saját nevükön szerepelnek! Felmerül hát a kérdés, hogy az egykori híradós nem tart-e attól, hogy kollégái pert indítanak ellene. „Kicsit. De csak kicsit. Ez egy regény. Vannak benne valóságos elemek, de végül is mégis csak regény. Vicc? Ki sértődik meg a viccen?” – válaszolja Bárdos András, akinek regényében a hírek szerint Sebestyén Balázs is feltűnik. A könyv egyik fejezetében egy újság megválasztja az ország legjobb pasiját, és minden díjat Balázs nyer. „Nem figurázom ki Balázst. Tud hozzá fogható pasit?” – reagál a felvetésre Bárdos, aki önmagát is beleírta a regénybe, és nem túl pozitív szerepet szánt magának. „Ez is csak vicc. Remélem, ha magamat is kinevetem, a többiek, akiket szintén kinevetek, nem fognak annyira haragudni. Tudja, semmi sem olyan mulatságos, mint a képmutatás. És ez egy rendkívül képmutató világ…”

Érdekes, hogy Bárdos András szerint Balázs a legjobb pasi ma Magyarországon, neked azonban nem kell egyetértened vele! Szavazz kedvencedre a Nők Lapja Café TOP100 Magyar Férfi szavazáson! A voksodat itt adhatod le!

Előrendelheted a könyvet, itt! 20%-os online kedvezménnyel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top