Sztárok

Megnősül Király L. Norbi

A tavalyi X-faktoros énekes úgy érzi, számára Niki az igazi, ezért nem sokáig teketóriázott a lánykéréssel. A benzinkutas lány szüleitől is megkérte Niki kezét – olvasható a Borsban. Az esküvőt jövő nyáron tartják.

Eljegyezte barátnőjét Király L. NorbiKirály L. Norbert alig két hónap ismeretség után eljegyezte kedvesét – akivel már javában együtt is él –, és menyasszonya szüleinek áldását is kérte a frigyre. A 22 éves énekes odahaza, térden állva kérte meg Niki (19) kezét, aki könnybe lábadt szemmel mondott neki igent. Norbi – akinek egyébként Tyra Banks a titkos nőideálja – úriember módjára kedvese szüleinek a hozzájárulását is kikérte, mégpedig tévénézés közben ragadta meg az alkalmat. „Nagyon szeretem Nikit, vele akarom leélni az életemet” – indokolta a bulvárlapnak a gyors lánykérést a rocker. A szerelem a benzinkutas lányt is magával ragadta, aki már az esküvőt tervezgeti. Elmondása szerint bármit feladna, bármit megtenne Norbiért. A fiatalok egy kisebb, 60 fős esküvőben gondolkodnak, a gyerekvállalással azonban még várni szeretnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top