Sztárok

Elragadó kis hölgy lett Bochkor lánya – fotók

Már négy és fél éves Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislánya, Nóri. Aki már nem is olyan kicsi, hiszen szüleivel a minap részt vett a Delfines kaland című 3D-s film premierjén.

Elragadó kishölgy lett Bochkor lánya - fotókVárkonyi és Bochkor nem nevelnek Suri Cruise-t a kislányukból – és milyen jól teszik. Nem hurcolják magukkal mindenhová, nem hívnak fotóst a kislány első óvodai napjához… Éppen ezért szembetűnő, mennyit nőtt a négy és féléves Nóri mióta nem láttuk. Igazi hercegnővé cseperedett aki szinte kenyérre kente a papáját a Delfines kaland 3D bemutatóján.

„Rengeteget tanulok a gyerektől. Vannak bennem pajzsok, és Nóri az egyetlen, akit feltétel nélkül tudok szeretni. Amikor megjelent a pink műanyag babakonyha a krémszínű dekoron, azzal azért meg kellett küzdenem magamban, de ma már hiányozna, ha nem látnék Nóritól egy-egy nyomot. Az ember egész életében az örömöket keresi, és engem ez most kielégít. Jól érzem magam” – nyilatkozta egy korábbi interjúban Bochkor Gábor.

Nézd meg a premieren készült összes fotót, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top