Sztárok

Az X-Faktor énekese: “Fel kell állni, ha hasba rúgnak, akkor is!”

Bagosi Alexa egy pörgős dallal jutott tovább az X-Faktor második élő adásán. Bár a közönség imádta, a mentorok szétcincálták kritikájukkal a kétgyermekes anyukát. Alexa nehéz heteken van túl, talán ez lehetett az oka, hogy a produkció után, a színfalak mögött pityergett picit, de hamar megrázta magát!
Fotó: RTLKlub Sajtóklub
“Fél lábbal is bevállaltam egy pörgős
dalt
Fotó: RTLKlub Sajtóklub

A kétgyermekes anyukának, Bagosi Alexának a gyerekeitől távol kellett készülnie az X-faktor versenyre és még balesete is volt, amiben megsérült a lába. Attól azonban nagyon mérges lesz, ha sajnálják. „Most ilyen feladatok elé állított az élet. És én meg fogom oldani őket. Talán a múlt szombati nap volt a legnagyobb bizonyíték erre, hogy fél lábbal is bevállaltam egy pörgős dalt. Először tűsarkúban akartam táncolni, mert azt gondoltam, hogy kemény vagyok, és megcsinálom, de ez az éneklés rovására ment volna, ezért végül csizmában álltam színpadra” – mondja Alexa, akinek végül nem a sérült a lába okozott kellemetlenségeket az előadása során. „Már megszoktam, hogy kis bicebóca vagyok. Inkább a dalra volt nehéz ráhangolódnom. A mentorok szerint az előző adásban nem volt elég érzelem a dalomban, és azzal is megvádoltak, hogy mindig lassú számokat éneklek. Ezért választottam ezúttal egy csajos, szexi, pörgős, vidám dalt. Pedig korábban soha nem énekeltem ilyet” – mondja a 21 éves fiatal nő, akinek a nézőket igen, de a mentorokat nem sikerült lenyűgöznie. „Az éles kritika azért volt bántó, mert ez volt az első alkalom, hogy azt mondták: hamis hangom van.”
Alexa azonban ebből is tudott építkezni. „Azt mondják, azok elé gördít az élet akadályt, akiket nagyon szeret. Mert azokra figyel” – vélekedik az énekes, aki nem szereti, ha sajnálják, vagy ha sajnálkoznak rajta. „Nincs idő az önsajnálatra. Soha nem lesz előrelépés abból, ha megragadunk egy szinten, mert kaptunk egy hasba rúgást. Fel kell állni, és menni kell tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top