Sztárok

Jennifer Lopez összeomlott! A színpadon zokogott – fotó

Jennifer Lopez sírógörcsöt kapott, amikor a hétvégén egyik régi dalát adta elő a színpadon. Amerikai lapok szerint a válófélben lévő énekesnő összeomlott.

Jennifer Lopez összeomlott! A színpadon zokogott - fotóLopez szombaton este egy rendezvényen lépett fel. Az If You Had My Love című dala alatt egyszerűen összeroppant és zokogni kezdett. „Az utolsó dalomat szeretném nektek előadni, ami a szerelemről szól” – mondta Lopez, aki ezt a dalt 1999-ben írta, ekkoriban a hiphoptáncos Sean Combs volt az élettársa. Amikor a 42 éves J. Lo. elkezdte énekelni a dalt, a refrénnél elbicsaklott a hangja, és sírni kezdett. De nemcsak a dalszöveg csalta elő az énekesnő könnyeit, hanem a táncosai is. A hírek szerint ugyanis ennél a dalnál Lopez szándékosan a volt szeretőire hasonlító, ugráló férfiakkal veszi körbe magát. A háromszorosan elvált nő pedig zokogni kezdett, amikor megjelent P. Diddy, Chris Judd és Ben Affleck hasonmása a színpadon. De Lopeznek az sem tett jót, amikor a szám végén a reflektorfényben megjelent egy páros, akik úgy táncoltak, mint ő és volt férje, Marc Anthony idén májusban az American Idol tehetségkutatóban. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top