Sztárok

Csézy sokkos állapotba került

Hat év után válságba került az énekesnő és az üzletember, Lajos László kapcsolata. Az elhagyott férfi nem tudta megemészteni, hogy már nem kell Csézynek. Az énekesnő fotója előtt röpített golyót a fejébe – írja a Bors.

Csézy: „Én öltem meg Lacit!”Lajos László azért vetett véget az életének, mert imádott Böbikéje egy másik férfiért elhagyta. Az Eurovíziós Dalfesztivál 2008-as magyar indulója új szerelmével érkezett a tragédia helyszínére, a szemtanúk szerint egyből a házba sietett, és zokogva kiabálta: „Én öltem meg Lacit!” – írja a Bors.

A lap úgy tudja, hogy a tragédia mögött szerelmi és anyagi dráma húzódik. A Bors beszámolója szerint Lajos Lászlót egy hónapja hagyta el Csézy egy étrend-kiegészítő forgalmazójáért, az ötvenéves Sz. Lászlóért, aki milliárdos üzlettel büszkélkedhet.  Azóta a férfi több száz négyzetméteres házában élnek együtt Eger mellett. Az elhunyt László Lajos több tízmillió forintot költött Csézy karrierjére. Elindította az énekesnői pályán, imádattal vette körül, leste minden kívánságát. De a hírek szerint mostanában már nem ment olyan jól az üzletembernek, és az imádott nő is másba szeretett bele.  A 46 éves L. László – aki Csézy producere és mentora is volt – egy 9 mm-es marokfegyverrel lőtte fejbe magát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top