Sztárok

Kegyetlen gyerekkoruk miatt plasztikáztatnak a VV lányai

Egészséges, ha egy nő csak akkor érzi magát szépnek, ha plasztikai beavatkozáson esik át? VV Seherezádé 13 éves kora óta gyűjtött a mellműtétre: kényszeresen igyekezett megváltozni. Veronikánál sem "jobb" a helyzet.

drámaGátlásokkal teli gyerekkora volt VV Seherezádénak. A lány még a beköltözés előtt adott interjút a Story magazinnak, melyben elmondta: a fiúk csúfolták az iskolában és egy senkinek érezte magát a többi osztálytársával szemben. „13 éves koromtól azért gyűjtöttem, hogy megnagyobbíttassam a mellemet. Minden fillért félretettem… össze is gyűlt a pénz, és a 18. születésnapom után meg is operáltak. Ez volt életem legjobb döntése! Azelőtt nem éreztem magam nőnek…” – olvasható Seherezádé vallomása a legfrissebb Story magazinban. De vajon milyen szerepet játszott a lány édesanyja ebben a történetben? Kiderül a hetilapból!

Veronika nem tagadja: ő bizony a plasztikai beavatkozások függője. „Azért töltettem fel a számat, azért műttettem meg a mellemet, hogy még szebb és még nőiesebb legyek! Ha őszinte akarok lenni, így akarok apám ellen lázadni, amiért gyermekkoromban fiút csinált belőlem” – mondta a lány Story magazinnak.

Eddig soha nem látott képek Seherezádéról és Veronikáról – még a plasztikázás előtti korszakból –, a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top