Sztárok

Malek Andrea: “Mindig büszke magyar lány maradok”

Bécstől néhány percre, egy erdő szélén áll Malek Andrea és a férje háza. A művésznő szilvát főz be éppen, úgy várja Jakupcsek Gabriellát és a STORY4 stábját.

Malek Andrea: „Mindig büszke magyar lány maradok„Ki gondolta volna, hogy ilyen fontos része az életednek a konyha? A dívák nem így élnek!” – mondja Gabriella Andreának, amint belép a színésznő otthonába. „Totál ellendíva vagyok… mindig farmernadrágban és bőrdzsekiben járok, mert így érzem jól magam” – válaszolta Malek Andrea, akinek szülei sokáig aggódtak karrierje miatt. „Azt mondogatták: »Mit csinálsz ott külföldön, amikor itthon a legjobb szerepeket játszhatnád…« Erre csak azt válaszoltam, hogy azért költöztem ide, mert érdekel, mert tanulhatok” – mondja a színész-énekesnő, akinek ma is számos fellépése van Magyarországon, nem szakította meg kapcsolatát szülőhazájával, elment az országból, de nem hagyta el. „Mindig büszke magyar lány maradok” – mondja.

Jakupcsek… mert érdekel ma este 20:30-kor a Story4-en! Vendég Malek Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top