Sztárok

Miért tiltották le Csézyt?

Reklámmal nem támogatják, a megrendelők nem keresik az énekesnőt, akinek elhagyott kedvese öngyilkos lett. A rajongói viszont arra várnak, hogy kedvencük végre megszólaljon, és nyilatkozzon a történtek után – értesült a Bors.

Vége Csézy karrierjének?Csézy karrierjét tönkreteheti a tragédia, hiszen a kiadója szerint azt megelőzően vált kész énekesnővé. Kérdéses ugyanis, hogy a szerencsétlenség hogyan befolyásolja majd szakmailag. „Nagyon sokan állnak Csézy mellett, ám sokan el is ítélik” – nyilatkozta a lapnak Joós István, a Magneoton lemezkiadó vezetője, aki szerint a történtek után az énekesnőre nemcsak a magánéletben, hanem a szakmájában is sok nehézség vár. „Azt gondolom, hogy a megrendelők, szponzorok a közeljövőben nem kívánnak Csézy-műsort rendelni” – mutatott rá Joós, aki állítja: a tragédia előtti időszakban talált magára Csézy. Az énekesnőnek ugyan elkészült pár új dala, ám ez az időszak nem alkalmas arra, hogy a rádiókban futtassák. A bulvárlap szerint elképzelhető, hogy az énekesnő – akit még a temetésről is kitiltott volt szerelmének családja – a jövő héten a nyilvánosság elé áll, hogy választ adjon a kérdésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top