Sztárok

SKODA Yeti egy kötelező díjszámításért!

Tartja versenyképes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait 2012-ben is Allianz Hungária Zrt., Magyarország piacvezető biztosítója.

Például egy 25 kW teljesítményű, 770 ccm-es Fiat (Panda) esetében a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás éves díja 6600 forint lesz a 2012-es évben.* Azok, akik hagyományos kötelező biztosítással rendelkeznek, tovább csökkenthetik díjukat a teljes mértékben elektronikus ügyintézésen alapuló e-GFB termékre való áttéréssel. Ennél a terméknél nemcsak a szerződés megkötése lehetséges az interneten keresztül, hanem minden további ügyintézés: a módosítás, a díjfizetés, valamint a kárbejelentés is elektronikusan, teljesen automatizáltan történik. A társaság változatlanul díjazza az éves vagy féléves, illetve lehívásos (csoportos díjbeszedés) vagy bankkártyás díjfizetést is.

Az e-GFB díjának kiszámítása most azonban nem csak olcsóbb kötelezőt hozhat a 2012-es évre, hanem egy új négykerekű családtagot is, egy Skoda Yetit.  Akik ugyanis a www.allianzdirect.hu oldalra kattintanak, vásárlás nélkül is jól járhatnak, hiszen amellett, hogy kedvező díjakat találhatnak a honlapon, egyetlen díjszámítással SKODA Yetit is nyerhetnek! Az Allianz Direct honlapjára látogató azzal, hogy kiszámítja autójára az Allianz ajánlatát, megadja nevét és e-mail címét, részt vesz az Allianz Direct nyereményjátékán. A sorsoláson való részvétel feltétele tehát csupán a díjkalkuláció elvégzése, a biztosítás megkötése nélkül is esély van egy Skoda Yeti boldog tulajdonosává válni.

SKODA Yeti egy kötelező díjszámításért!

Ha azonban az érdeklődő a játék izgalma mellett a kedvező díjat is elfogadja és az Allianz mellett teszi le 2012-re a voksát, úgy újabb nyereményekkel lehet gazdagabb: a kötelező biztosítás Mastercard vagy Maestro bankkártyával való fizetése esetén több iPad 2 keresi gazdáját. Ebből a csodakütyüből november folyamán pontosan annyit sorsol ki az Allianz Direct, ahány nap van a hónapban, vagyis: 30 db iPad 2 várja a szerződőket a www.allianzdirect.hu honlapon.

 

Bővebb információk:  http://www.allianzdirect.hu/kotelezo_online.html

* benzines, 1989-es gyártású, nem flotta és nem veterán kategóriába sorolt gépjármű esetében, ahol a szerződő 1956-ban született, békéscsabai lakhelyű, jogosítványát 1976-ban szerezte, B/M besorolása B10, havonta lehívással fizet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top