Sztárok

Élő adásban borult ki Hajdú Péter

Hajdú Péter teljesen kiborult vasárnap este, amikor meglátta, milyen frizurát csináltak Szunai Linda magyar szépségkirálynőnek a Miss World döntőjén Londonban.

Élő adásban borult ki Hajdú Péter„Én most hívatom fel a gyártásvezetőmmel a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy megkérdezzem, ki engedte meg, hogy ilyen hajjal lépjen színpadra Szunai Linda. Egy szép lány, és úgy néz ki, mint akinek fél perc alatt csinálták meg a frizuráját” – mondta dühösen Hajdú a FEM3 élő közvetítése alatt, akivel egyetértett Zsidró Tamás mesterfodrász is. „Nem gondolom, hogy ez egy rabszolgatábor Londonban, és ha kiengedett hajjal szeretett volna színpadra lépni Linda, akkor nem tehette volna meg. Talán magyar részről nem kapott instrukciót, szerintem ez a feltűzött frizura vagy saját kreálmány, vagy valamelyik angol fodrász beszélte rá, hogy ne legyen esélye” – mérgelődött tovább Hajdú, majd hozzátette: azért dühöng Linda haján, mert egyébként minden esélye  meglenne arra, hogy megnyerje a versenyt.

Élő adásban borult ki Hajdú PéterHajdú egyébként nehezményezte, hogy a londoni világverseny előtt Szunai Linda nem kért tanácsot Zsidró Tamás mesterfodrásztól, aki a magyar versenyen segítette a lányokat. „Linda nem konzultált, csak annyit kért, hogy lecserélhesse a divattervező Makány Mártát” – érvelt Hajdú.

Szunai Linda egyébként a több mint száz lányból a 28. helyen végzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top