Sztárok

Michael Bublé felesége azt gondolta, hogy az énekes meleg

"Nagypapa! Ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam az életemben!" – mondta Michael Bublé, amikor először meglátta az argentin modellt, akit aztán el is vett feleségül.

„Túl naiv voltam”
Michael Bublé több mint 25 millió albumot adott el eddig. Ennek ellenére még mindig úgy érzi magát, mint egy kisfiú, amikor felmegy a színpadra. „Minden koncertemen izgulok. Olyan érzésem van, mintha csak most állnék a pályám kezdetén” – mondja a 36 éves énekes, akinek egyáltalán nem volt könnyű elindítania a karrierjét. „Ma is olyan furcsa érzés, amikor a New York-i Madison Square Gardenben adok koncertet. Mindig arra gondolok, hogy néhány éve még a kanadai otthonunk fürdőszobájában énekeltem. A karrierem kezdetén túl naiv voltam, aztán túlhajtottam magam, és folyton kimerült voltam. De minden megváltozott, amikor profi énekes lettem. Végre elhittem, hogy van keresnivalóm a színpadon, és az éneklés is egyre nagyobb örömet okozott. Megtaláltam azt, amiért érdemes élnem, és ezt meg akartam osztani mindenkivel” – mesélte Bublé.

„Tudtam, hogy öt éven belül házas leszek”
Nemcsak a karrierje ívelt egyre magasabbra, Michael Bublét a szerelem sem kerülte el, és ezt ő már jó előre megérezte. „2007-ben azt mondtam egy újságíró ismerősömnek: figyeld meg, öt éven belül megházasodok és családot alapítok. És így is lett, idén elvettem a szerelmemet, Luisanát.” Michael Bublé és a csinos modell először az énekes egyik Buenos Aires-i koncertjén találkozott. „A nagypapámmal sétáltam a színfalak mögött, amikor megláttam őt. Odafordultam a papámhoz és ezt mondtam neki: Nagypapa! Ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam életemben. És valószínűleg soha többé nem fogom őt látni” – emlékszik vissza az első találkozásra az énekes, akinek azonban ezúttal nem volt igaza, ugyanis újra találkozott a lánnyal, hamarabb, mint gondolta volna.

 
Michael Buble: A feleségem azt gondolta, meleg vagyok
 
Michael Buble: A feleségem azt gondolta, meleg vagyok
 
Michael Buble: A feleségem azt gondolta, meleg vagyok

„Szerintem Michael Bublé meleg!”
„Néhány órával később egy bárban ültem a nagypapámmal, amikor Lu ismét megjelent pár méterrel mellettem. Ekkor a a turnémenedzserem odajött hozzám, és megkérdezte, hogy szeretnék-e találkozni Dél-Amerika egyik legnagyobb színészével. Mondtam, hogy persze, mire odasétáltunk Luhoz és a mellette álló nagyon jóképű férfihez, Rodrigóhoz. Kedvesen beszélgettünk egy rövid ideig, de mivel azt gondoltam, hogy ők egy pár, magukra hagytam őket. Csak később tudtam meg Lutól, amikor már együtt jártunk, hogy ezután írt egy SMS-t az anyukájának ezzel a szöveggel: »Szerintem Michael Bublé meleg!«, mert nem értette, miért nem közeledtem felé” – meséli nevetve az énekes, aki néhány órával később minden bátorságát összeszedte, és megkérdezte Rodrigót, hogy a csinos Lu és ő mióta alkotnak egy párt.

Rendeld meg Michael Bublé karácsonyi lemezét, itt!
Rendeld meg Michael Bublé karácsonyi
lemezét, itt!

„Rodrigo nevetett és közölte, hogy nem járnak együtt. Én pedig csak annyit tudtam kinyögni, hogy ó, istenem, ez hihetetlen!” Bublé azonnal vacsorázni hívta a csinos lányt és az argentin színészt. „A vacsora közben odafordultam az egyik barátomhoz és azt mondtam neki: ha ez a lány egyszer belém szeret, esküszöm, elveszem feleségül!” A többi pedig már történelem, mert bizony a lány szerelembe esett, és idén nyáron az énekes oltár elé vezette kedvesét.

Évente 150 koncertet ad
Bublé ráadásul állítja, megtalálta az összhangot az állandó koncertezés és a boldog házasélet között. „Mindig is énekelni akartam, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy minden nap a színpadon állhatok. Évente 150 koncertet adok” – mondja az énekes, aki turnéja alatt naplót is vezet az interneten. „Szeretem megosztani az emberekkel a gondolataimat, az élményeimet, és persze így a feleségemnek is üzenhetek, ha távol vagyok tőle.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top