Sztárok

Kováts Vera: A szüleim azt hitték, ha elengedik a kezemet, rossz útra térek

Az X-Faktor tinilánya, a 16 éves Kováts Vera szombat este kissé megtört a mentorok kritikájától, de úgy érzi, kezd felnőni a feladathoz.

Kováts Vera: a szüleim azt hitték, ha elengedik a kezemet, rossz útra térek„Iszonyúan izgultam az adás előtt. Rengeteget agyaltam a dalszövegen, még a színpadon is. Az volt a baj, hogy eddig mindent szívből csináltam, és nagyon szerettem, ez a dal azonban nem az én világom, így ez csak egy feladat volt, amit meg kellett oldani” – kezdte a beszélgetést Vera, aki fiatal kora miatt nem ismeri a dalt eredetileg előadó Roxette-et. Vera egyébként úgy érzi, hogy egyre érettebben gondolkodik, és kezd felnőni a versenyhez. „Nem látom magamat kívülről, de persze komolyabban veszem, mint amikor az elején besétáltam a válogatóra. Egyre jobban érzem az X-Faktor súlyát, miközben iszonyú nagy élmény. Amikor tavaly néztem a tévében, sokszor eszembe jutott, milyen jó lehet a tizenkét döntősnek ebben részt venni, és most itt vagyok a legjobbak között. Nem akarom elvesztegetni a lehetőséget azzal, hogy nem veszem komolyan a dolgot.”

„Nagyon örülök, hogy bebizonyíthattam nekik: normális tudok maradni az ő kontrolljuk nélkül is”

Vera az After X szombat esti adásában azt nyilatkozta, hogy végtelenül unalmas élete volt eddig, bár senkit nem akart ezzel megbántani. „Az unalmasság relatív. Nem volt mozgalmas életem, de ha abban a közegben maradok, valószínűleg nem érezném unalmasnak. Csak most annyi dolog történik velem, hogy nem győzöm kapkodni a fejemet. Most már másnak látszik a régi életem” – ecsetelte a fiatal lány, aki szigorú nevelést kapott, így valószínű, hogy a szülei a mai napig is kezüket tördelve izgulnak gyermekükért. „A szüleim azt hitték, ha elengedik a kezemet, rossz útra térek. Nagyon örülök, hogy bebizonyíthattam nekik: normális tudok maradni az ő kontrolljuk nélkül is. Ők mindent megtettek, hogy jó úton indítsanak el, és szerintem jó munkát végeztek. Nem lesz belőlem dühöngő őrült.”

Kováts Vera: a szüleim azt hitték, ha elengedik a kezemet, rossz útra térek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top